Pengarah Urusan:

Yang Berbahgia En. Radzymuru b. Abdullah BEd Hons OUM

Profail: Beliau memiliki Ijazah Sarjana Muda Pendidikan dengan Kepujian dari OUM dan Sijil Train The Trainer dari PSMB, Kementerian Sumber Manusia serta diiktiraf Pakar Pengajar oleh JPK, Kementerian Sumber Manusia. Beliau juga merupakan Ahli Persatuan Kaunseling Malaysia (PERKAMA). Berpengalaman dalam bidang perniagaan lebih dari 20 tahun. Bermula menceburi bidang pendidikan awal kanak-kanak pada tahun 2000 sehingga kini. Beliau menceburi dalam bidang ini setelah kakak sulung beliau memperkenalkan bidang tersebut kepada beliau. Dengan sokongan moral yang diberikan oleh kedua ibubapa, isteri dan juga kakak kedua telah menghasilkan Program Bahasa Inggeris Starain (PBIStarain) dan Program Starain Islamic Value.

Pengarah:

 

Yang Dihormati Pn. Nora Shikin Bt. Md Shaari

Profail: Beliau memiliki Vocational Training Officer (VTO) dari JPK, Kementerian Sumber Manusia dan Sijil Train The Trainer dari PSMB, Kementerian Sumber Manusia serta diiktiraf Pakar Pengajar oleh JPK, Kementerian Sumber Manusia. Beliau juga memiliki Diploma Professional Pendidikan Awal Kanak-Kanak dari UMCCED serta Sijil Pengantar Pendidikan Khas dari USM. Beliau berpengalaman dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak sejak tahun 2001.

Pengarah:

Yang Dihormati Pn. Nor Cheryl bt. Abdullah

Profail: Beliau memiliki Diploma Eksekutif Pengurusan Perniagaan dari KTAC dan Sijil Pengantar Pendidikan Khas dari USM serta Sijil Pendidikan Awal Kanak-Kanak dari KUIS. Beliau berpengalaman dalam bidang pendididkan awal kanak-kanak sejak tahun 1995.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.